Η ιστορία

Η ελληνική φύση πάντα ήταν γενναιόδωρη, δίνοντας σε εμάς τους ανθρώπους, το θείο δώρο της ελιάς που μετουσιώνεται σε μικρές, πράσινες ελίτσες. Τι γίνεται όμως όταν αυτές οι ελίτσες ζωντανεύουν, αποκτούν δική τους μορφή, αντιγράφουν τον κόσμο μας και ζουν τις δικές τους περιπέτειες; Τα 'Ολιλοβς, είναι εδώ για να μας διασκεδάσουν, να μας εκπαιδεύσουν, να μας προβληματίσουν. Είναι εδώ για να τα αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι!

Oliloves

Ξεκίνησαν από μια έμπνευση της στιγμής, από ένα απλό σχέδιο στο χαρτί και σύντομα το σχέδιο απέκτησε όνομα, προσωπικότητα και άρχισε να ζωντανεύει. Έτσι δημιουργήθηκαν χαρακτήρες που απολαμβάνουν να μας προκαλούν, να κάνουν σκανδαλιές, να ονειρεύονται και να μας δίνουν τροφή για γέλιο αλλά και προβληματισμό. Γιατί ο κόσμος των Όλιλοβς μπορεί να είναι φανταστικός αλλά δεν παύει να μας θυμίζει τον δικό μας κόσμο.  Ας αφεθούμε λοιπόν και ας περιπλανηθούμε σε κάτι διαφορετικό …με λίγες ή πολλές τρελιές!

Ελίτσες

Είναι γνωστό ότι οι ελιές είναι συνδεδεμένες με την ελληνική φύση, τη νίκη, την επιβράβευση, τη μακροβιότητα. Πρόσφατα όμως οι ελιές άρχισαν να συνδέονται με την εκπαίδευση, τη διασκέδαση, το χιούμορ. Πριν λίγα χρόνια οι μικροί μας φίλοι γνώρισαν τα oliloves. Οι ανθρωπόμορφες ελιές έγιναν η αφορμή για τη δημιουργία μιας νέας σειράς κόμικς, τις «ελίτσες» που υπόσχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους. Κάθε νέος χαρακτήρας ανήκει και σε άλλη ποικιλία, αυτό όμως αντί για να τους χωρίζει, τους φέρνει πιό κοντά. Οι τρελές περιπέτειες τους υπόσχονται να σας διασκεδάσουν με τις σκανταλιές τους καθώς θα αντιμετωπίζετε τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνουν στην προσπάθεια τους να βγουν νικητές.

Αγόρασέ τα στο OLiSHOP

Διαθέσιμα τώρα σε e-book